Kalózok Gávavencsellőn!

Esemény Mondd el a véleményed!

A János-tó Hajókikötő és Étterem augusztus 14-én, szombaton fergeteges Kalózparádét szervez. A Roncs Színpadon kalóz ruhába bujtatott óriás mesefigurák, kincskeresés, arcfestés várja a gyerekeket. Pán Péter és a Kalózok című musical dalaival, táncos forgatagával hangulatos délelőtt elé nézhetünk.

Az egyedi látványt nyújtó vízi színpadon délután két órától fellép az AVAR-ROCK együttes, majd Mészáros Árpád Zsolt (John Alvarez kapitány) és Szakál Miklós vezérletével jön a Kalózok Koncert Show. Ezt követően az ibrányi RIKE és az Y2K Slágerexpressze söpör végig a vencsellői kikötőn. Az Angels Fashion a Glory Gang, a SWAT és a Sunrise Beauty’s csapatai divatos ruhakölteményeket, lüktető táncot, és színes forgatot garantálnak.

Az Operettszínház sztárja Mészáros Árpád Zsolt egy kis kalózkodás után komolyabb vizekre evez. Pénteki siófoki nagykoncertjét követően MÁZS és tánckara Gávavencsellőn is igyekszik elkápráztatni a nagyérdeműt.

Este héttől jön az Y2K Tánccirkusz Majróval, Némethy Brigittával és az Y2K Superfreak csapatával. És ha valaki úgy gondolná, hogy ezzel vége az estének, téved, hiszen fellép még a Prometheus, majd táncosokkal, őrült jelmezekkel, retroval, rock’n rollal, és disco dj showval jön a Diszkó Színház egészen éjfélig. A rendezvényre a belépés ingyenes.

További információk:
kalozparade@hotmail.com


Kalózparádé Gávavencsellőn

Címkék: , | Nyomtatás Nyomtatás | Küldés e-mailben Küldés e-mailben


Hozzászólás küldése

János-tó Hajókikötő és Étterem
Készítette: Hatékony hirdetést akarok! - Vevőmágnes hirdetések mikrocégek számára
Powered by WordPress.